Ikona : Sveti Djordje Mućenik - Ikona: Sveti Georgije Mućenik - Ikona: Sveti Jurij Mučenik - Icon: Saint George - Icon: St. George

Eksorcist, duhovni iscjeljitelj

raziskovalec in svetovalec

RDEČA VRTNICA - RED ROSE
 
Definicija črne magije
Mladen's Board

Črna magija pomeni uporabo negativnih energij in moči s strani škodoželjnih ljudi, katerih edini namen je škodovati drugim ljudem ali jih z uporabo negativnih energij prisiliti v zanje škodljiva, mnogokrat usodna dejanja, ki so proti njihovi svobodni volji.


Črno magijo se lahko uporabi za škodovanje drugi osebi s posebnimi rituali, škodoželjna oseba pa lahko na svojo žrtev vpliva tudi na daljavo, razdalja ni pomembna. Pri tem ponavadi potrebuje določene predmete svoje žrtve, kot so slike, oblačila, denar ipd., ali pa tej osebi podari stvari, kot so prti, zlate verižice, zapestnice, obleke in druge stvari, na katere je s posebnim postopkom (ritualom) narejena črna magija. Osebi, kateri škodoželjna oseba želi škodovati, pa ji lahko črnomagijske pripravke vmeša tudi v hrano in pijačo, kar se dogaja zelo pogosto. Z vse večjim razmahom zavisti, razočaranja, pohlepa, lakomnosti, sebičnosti in nesposobnosti sprejeti srečo, rast in napredek drugih, je črna magija postala najbolj pogosta oblika maščevanja in sredstvo zadoščenja, ki je neposredno povezan s trpljenjem svojih žrtev. V zadnjih letih se je razmah negativnega vplivanja na druge močno povečal in mnogo je trpečih ljudi po vsem svetu, popolnoma neslutečih napadov črne magije, ki prihajajo naravnost od nikogar drugega kot od njihovih najbližjih "prijateljev", znancev, sorodnikov, sodelavcev. Mnogo prej srečnih in zadovoljnih družin je pod vplivom črnomagijskega delovanja.

Simptomi črne magije

Črna magija deluje na določeno osebo preko blokade na razumu in vsa naprezanja, da bi se določen problem, na katerega naleti žrtev, ki je pod negativnim vplivom, razrešil, so zaman. Nekdo lahko občuti mentalno blokado, ima probleme z nespečnostjo, nočnimi morami in negativnimi mislimi, težo na srcu, stiskanjem v grlu.

Včasih se lahko na koži pojavijo modri madeži, brez da bi se kakorkoli poškodovali, srce lahko bije hitreje in v neenakomernem ritmu, pojavi se sapa brez kakršnekoli fizične obremenitve. V družinskem okolju se pričnejo spori brez pravega razloga. S pomočjo mojih dosedanjih izkušenj sem ljudem pomagal odkriti, kaj se dogaja v njihovih stanovanjih oz. hišah. V štirinajstletnih izkušnjah smo odkrili mnogo stvari, ki so bile v stanovanje prinešene z namenom škodovati: družina je npr. imela v blazini zapis od hodže, kateri je bil prinešen od "prijateljev" v njihovo spalnico (tudi muslimanski hodže niso vsi osebe z dobrim namenom in takšne negativnosti počnejo po naročilu za pridobitev materialne koristi). Naj navedem še primer iz Avstrije: dekle je zbežalo od doma. Po mojih navodilih je oče pregledal vse blazine in našel zvezane sukance raznih barv, mrtve pajke in zemljo, prinešeno z groba. Oče je tudi pri sinu v blazini našel zob, ki je sicer pripadal mrliču. Tudi lončnice, prinešene kot darilo, so lahko nevarne, saj je lahko v posodi z rastlino zemlja iz pokopališča in drugi predmeti, kot so žeblji, kamenčki itd., kateri so bili izpostavljeni črnomagijskemu delovanju negativne osebe in/ali pridobljeni na poseben način.

Nekdo drug se lahko počuti močno utrujenega, nespočitega (tudi po zadosti dolgem spanju), lahko se v različnih okoliščinah prične dušiti, nikoli ne občuti miru in zadovoljstva.

Posledice črne magije

Črna magija se lahko resnično poigrava z življenjem svoje žrtve, mu v življenje vnese popolno zmešnjavo in opustošenje. Cilj opustošenja se lahko pojavi na kateremkoli področju življenja, to je na področju kariere, poslov, zdravja, denarja, družinskega življenja, pojavi se napetost in nestrpnost drug do drugega, začnejo lahko nastajati fobije, družinski člani, tako otroci kot odrasli, se med seboj začnejo sovražiti. Prav tako so tu kronični problemi z zdravjem, uničenje notranjega miru, harmonije, neznačilna sprememba v obnašanju, v najhujših primerih celo nenaravna smrt ali pa povzročitev določene bolezni, ki privede v smrt.

Črnomagijski vpliv ne prizadane le okoliščin in obetov v prihodnosti, ampak lahko žrtev uniči tudi na materialnem področju in jo prikrajša za vse, kar je do sedaj oseba, ki je pod vplivom magije, dosegla, izgubi pa tudi voljo do nadaljnega dela, rasti, uspeha, zmanjkuje ji energije, znajde se v navidez brezizhodnem položaju, volja do življenja izgine. Samomor je le eno izmed sredstev izhoda, na katerega žrtev pomisli in jo včasih tudi uresniči.

Delovanje in posledice črne magije postanejo bolj očitne, kronične, nevarne in pogubne, kolikor dalj časa je oseba pod njenim vplivom. Če se oseba pravočasno ne dokoplje do pomoči, se lahko začne širiti na vseh področjih kot kakšna nalezljiva bolezen in sicer na mišljenju, razumu, možganih, telesu, razmerjih, namerah, delu, denarju, zakonski zvezi, karieri in vse ostalo.

Osvoboditev od vpliva škodljivih negativnih energij - črne magije

Škodovati in vplivati na nekoga s pomočjo črne magije je relativno preprosto. Zmotno je razmišljanje, da je vse okoli nas le dobro, manipulacijo z energijami se lahko uporablja tako za dobro, kot za zlo.

Ljudje so pogostokrat prepričani, da v njihovi bližini ni osebe, ki bi lahko bila vzrok njihovih težav. Črnomagijski vpliv lahko izvede skoraj katerakoli oseba, ne glede na svoj status, položaj, izobrazbo in drugo. Obstaja pa več vrst magije, od nižje pa vse do visoke magije. Vse vrste so lahko enako destruktivne in nekomu povzročijo veliko trpljenja in zla.

Oseba se lahko reši delovanja črnomagijskega vpliva tako, da obišče osebo, ki ima na področju odklanjanja negativnih energij izkušnje in potrebno znanje za osvoboditev žrtve od vpliva črne magije, tj. od škodljivih negativnih energij, predvsem pa to moč. Nadalje je potrebno upoštevati tudi ostale nasvete, ki jih prejme, da bo lahko spet normalno zaživela človeka vredno življenje.

Na žalost sem pri svojem štirinajstletnem delu naletel na nerazumevanje in ignoranco celo s strani duhovnikov, katerim sem osebe, potrebne pomoči Cerkve, poslal. Šlo je za primere črne magije ali prekletstva, pa naj bo družinsko (delujoč na vso družino) ali osebno. Če si zatiskamo oči pred nevidnimi stvarmi, še ne pomeni, da jih ni in da bodo same od sebe izginile. Ljubezni ne vidimo, a je njen učinek zelo pozitiven, zdravilen, harmoničen in ustvarjalen.

Zakaj se ljudje poslužujejo črne magije?

Uživajo v tuji nesreči in trpljenju. Po drugi strani pa prav tako pri nobeni uradni instituciji ni dokazov za njihova umazana dela. A dokazi vendarle so - Bog namreč zelo dobro vidi, kaj kdo počne.

Osebam pod vplivom črne magije lahko pomagajo le ljudje, ki se natančno spoznajo na reševanje osebe izpod zlonamernega vpliva, to so lahko pravi muslimanski duhovniki (hodže) in osebe, ki imajo z božjo pomočjo sposobnost razkriti takšna umazana dela ter ljudem pomagati, hkrati pa jim pravilno svetovati.

<<< Nazaj <<<
NEO-SERV.NET - NAJCENEJŠE SPLETNO GOSTOVANJE IN DOMENE V SLOVENIJI