Ikona : Sveti Djordje Mućenik - Ikona: Sveti Georgije Mućenik - Ikona: Sveti Jurij Mučenik - Icon: Saint George - Icon: St. George

Eksorcist, duhovni iscjeljitelj

raziskovalec in svetovalec

RDEČA VRTNICA - RED ROSE
 
Odziv in odgovor na tednik Mladina
Mladen's Board

Odziv in odgovor na tednik Mladina št. 18, izdan dne 3. maj 2004, na njihov članek On line eksorcizem.


Ljubljanski nadškof in metropolit dr. Rode bi bil najbrž vesel, da v Sloveniji obstaja človek, ki razume in ima moč, da ljudem in otrokom pomaga v težavah, ki jih sami ne morejo rešiti. Sem mnenja, da so Slovenci relativno veren narod, vsekakor pa niso verski blazneži, kot navaja tednik Mladina. Mene bolj skrbijo neverujoči ljudje. V svetu imamo vse preveč raznih sekt in "duhovnih učiteljev", pri tem pa Slovenija ni izjema. Mnogo mladih ljudi išče neko duhovnost od Indije do Koromandije, da bi zapolnila vrzel v svoji duši, po drugi strani pa ne pozna cerkve na Kureščku in na Brezjah. Rad bi popravil besede novinarja Sebastjana Ozmeca, ki pravijo, da satan napada vse več vernih duš, kajti v mojem štirinajstletnem delu in izkušnjah se je to izkazalo za ravno nasprotno.

Danes obstajajo sekte in razni "čudodelci", ki ponujajo razne rešitve samoozdravitve, tehnike ozdravljenja in druge "rešitve za vse težave". Po mojih izkušnjah se ljudje, ki prakticirajo te tehnike (joga, meditacija, reiki, bioenergija, radiestezija ipd.), pri tem toliko odprejo, da so zares nevarno izpostavljeni satanu in njegovem negativnem vplivu.

Obstajajo dobri in slabi ljudje (tako med vernimi in nevernimi), mnogokrat pa vsi ti ljudje iščejo neko duhovnost. Potrebno je vedeti, da za vzpostavitev svojega duševnega ravnovesja ni potrebe po iskanju duhovnosti drugje. Vse priložnosti za izpopolnitev in zadovoljitev duhovnih potreb imamo doma, pri svoji veroizpovedi. Če smo torej preudarni, potem molimo k Bogu po svoji veroizpovedi.

<<< Nazaj <<<
NEO-SERV.NET - NAJCENEJŠE SPLETNO GOSTOVANJE IN DOMENE V SLOVENIJI