Ikona : Sveti Djordje Mućenik - Ikona: Sveti Georgije Mućenik - Ikona: Sveti Jurij Mučenik - Icon: Saint George - Icon: St. George

Eksorcist, duhovni iscjeljitelj

raziskovalec in svetovalec

RDEČA VRTNICA - RED ROSE
 
Ljudje sklepajo pogodbo s hudičem
Mladen's Board

Moj namen ni kakorkoli zastraševati ali zavajati ljudi, temveč osveščati o nevarnostih današnjega časa, ki prežijo na nas na vsakem koraku.
Magijska književnost pripoveduje o različnih zgodbah in izkušnjah, danes v sodobnem času pa sam govorim o izkušnjah in doživetjih v zadnjih nekaj let med mano in ljudmi po telefonu ali med osebnim pogovorom in tudi med izvajanjem terapij.
Ljudje so v današnjem času zaradi pohlepa po denarju in moči ali da bi pridobili ljubljeno osebo, sklenili pogodbo s hudičem preko vedeževalk, čarovnic, regresoterapevtov, raznih meditacij, nekih kvazi duhovnih in shizofrenih oseb, ki naj bi imeli stike z angeli in preko oseb, ki naj bi imeli neko čudežno moč za izpolnitev njihovih želja. Na zahodu in vzhodu se je nekdaj verovalo, da so ljudje bili možni sklepati pogodbo s hudičem kajti razpravljalo se je, da če so svoja hrepenenja lahko uresničili s pomočjo Božjih nadangelov zakaj jih ne bi mogli uresničiti tudi s pomočjo hudiča in njegovih služabnikov. Običajno je človek, ki je sklepal pogodbo s hudičem plačal kazen in hudič je dobil svoje plačilo - njegovo dušo.
Hudič ima takšno moč, da lahko po svoji volji prevzame katerokoli obliko, s katero lahko z lahkoto potuje skozi zrak, vodo ali zemljo. Njegovi služabniki, ki izvršujejo njegove ukaze imajo živalske glave in repe; oni imajo kot njihov gospodar močan in neprijeten vonj po katerem je možno spoznati njihove prihode in odhode. Hudič, ki ga imenujemo z večimi imeni, npr. Satan, Diabolo, Belcebub, Mastema, Šeitan, ... itd, lahko celo privzame podobo človeka in ker ima veliko moč ter sposobnost trgovanja in pogajanja z ljudmi mu z lahkoto uspe tudi kupiti kakšno dušo.
To tudi potrjujejo moje izkušnje med osebnimi pogovori, terapijami in raziskovalnim delom. Sedaj bi samo na kratko omenil nekaj primerov:

Poklicala me je mlada ženska po telefonu, ki je povedala, da ne more ne živeti in ne umreti, ni sposobna hoditi v šolo in ne delati. Po kratkem razgovoru sem že ugotovil za kaj gre in sem jo tudi vprašal, koliko časa se ji te težave že dogajajo in kaj je prej počela. Odgovorila mi je, da je pred dvema letoma obiskovala predavanja o razsvetljenju in po nekem določenem času so se ji začele dogajati te težave. Svetoval sem ji naj moli in se posti ter naj obišče uradnega eksorcista, če pa težave ne bodo izginile, pa naj se obrne na psihiatrično pomoč.

Naslednji primer govori o velikem duhovnem učitelju, katerega je oseba, ki me je poklicala, obiskovala redno. Po kratkem času so se ji začele dogajati čudne stvari in začela je zbolevati. Osebi sem dal določene nasvete po telefonu in sem ji svetoval naj me pokliče po parih mesecih, da vidim kakšno je stanje, nakar je to tudi storila. Naročil sem jo na terapije in ji uspešno pomagal ter ji svetoval, da naj nikdar v življenju ne počne kaj takšnega in obiskuje takšne osebe, ki človeku samo naložijo dodatno zlo ter mu dobesedno izpijejo ogromno energije, da se sam energijsko ne more več varovati takšnih negativnih oseb.

Primer naslednje zgodbe govori o fantih in puncah, ki se tako eni kot drugi obračajo na neke čarovnice, katere naj bi pomagale z določenimi kristali oz. s kristaloterapijo, luno, čudežnimi napoji in zvarki vrniti neko ljubezen, ki jo je fant oz. punca izgubil(a).

Naslednji primer govori o družini z velikimi težavami, ki so jo pripeljale skoraj do ločitve: nespečnost, prepiri, nočne more, zbujanje otrok ponoči, ... itd.
Ko sem ugotavljal in reševal te težave je bilo marsikaj narobe. Obiskovali so kvazi bioenergetika, vedeževalke in še nekatere druge kvazi duhovne učitelje. V hiši je bilo tudi negativno sevanje. Hvala Bogu, da smo te težave z Božjo pomočjo uspešno rešili. Pred tem so bile v hiši naslednje negativne navlake: magnetno ležišče, piramida, atlantidski prstani, ... itd. To je bilo potrebno seveda vse odstraniti, očistiti hišo negativnih navlak, glavo pri spanju pravilno obrniti na VZHOD ali JUG, kar je edino pravilno in pozitivno. Od takrat naprej so se stvari začele odvijati v pozitivno smer. Na koncu se je izkazalo, kakor sam vedno trdim: "Bolj je psiha degenerirana, bolj človeka privlačijo negativne stvari." To sem tudi tej družini dokazal skozi terapijo.
Takih primerov je še veliko, navedel pa sem le enega izmed njih.

Še enkrat strogo opozarjam, da proti Božji volji in volji človeka se v življenju ne sme nikdar in nikoli nič početi !!! Zavedajte se dobro, če počnete kaj takšnega, da ste prodali dušo hudiču in hudičevim delom in zavedajte se da boste te grehe plačali za časa svojega življenja oz. lahko te "vaše" grehe plačajo tudi vaši otroci, vnuki, pravnuki, ... itd.


Ljubezenske pijavke s povampirjeno psiho

Po sedemnajstih letih dela z ljudmi in poslušanju njihovih težav, opažam da se v zadnjih desetih letih slabšajo odnosi med mož-žena in fant-punca. Moramo se zavedati, da živimo v času hitrega razvoja, hrepenenju po materialnih dobrinah zato postajamo vse bolj brezčutni, prazni in skozi takšno življenje izgubljamo stik z Bogom ! Ugotavljam, da človek, ki je izgubil stik z Bogom, ni čustven, je hladen in nima ljubezni. To nas tudi opozarja mati narava po Božji volji, mi pa spimo naprej in sanjamo o nekem lepem življenju s pomočjo nekih duhovnih meditacij, angelčkih, regresoterapijah, kristaloterapijah in ostalih kvazi duhovnosti. Seveda je to neko kvazi duhovno zadoščenje ampak nima nobene povezave z Bogom in povezave s svojo veroizpovedjo.
Moramo se zavedati, da je potrebno zelo malo, pa iz nebes takoj lahko pridemo do pekla - trpljenja in pogube. Hudič deluje iz dneva v dan močneje in se lahko tudi pojavi v angelski obliki ali v obliki svetnikov. To niso fantazije, to je realnost današnjega časa in ogledalo današnje družbe. Želimo biti srečni, zdravi, veseli, zaljubljeni, imeti srečno družino, ... itd. Vprašajmo se, kaj smo storili sami pri sebi, ali smo psihično zdravi, razumni, duševno čisti, iskreni in pošteni in ali imamo čist obraz. Večina o tem niti ne razmišlja niti se ne sprašuje, samo zahteva kakor materialne dobrine oz. denar tako tudi ljubezen, spoštovanje, pozornost, srečo, ... itd. Večina se o tem niti ne sprašuje, kakšni smo, kaj počnemo, kako živimo, kakšna je bila naša preteklost, nerazčiščeni pojmi in ponavadi take osebe zahtevajo največ od nasprotnega spola. Mislim da bi se lahko vsedli pred ogledalo, se gledali in spraševali prvo o sebi, kakšni smo, ali nam je duša čista, ali imamo nek karakter , ali nam je obraz čist, ali imamo še kaj zdravega razuma, ... itd.
Tretiral sem veliko mladih ljudi, ki nosijo s seboj navlako iz otroštva, razne strahove, nezdrave družinske odnose, trpljenja v družini, alkohol, ločitve, prepire, pretepe, ... itd. Ko sem takšne osebe osvobajal navlak iz preteklosti, sem dostikrat ugotovil, da je bila psiha prizadeta oz. degenerirana, trpela je duša, živčni sistem, sploh pa če je bilo prisotno družinsko prekletstvo. Take osebe so ponavadi izgubljale stik z realnostjo in ker je v današnjem času tega veliko se osebe zatekajo ob svoji nesreči in trpljenju, kot sem že zgoraj omenil, po pomoč h kvazi duhovnosti, meditacijami, duhovnim učiteljem, ... itd. Seveda nikakor ne obsojam teh ljudi, kajti seveda so si skušali izboljšati svoje stanje, niso se pa zavedali posledic takšnega početja in kaj se bo čez nekaj let začelo z njimi dogajati. Predstavljajte si sedaj, kako je osebi, ki se poroči s tako osebo, ki je potrebna pomoči. Kako naj bi si človek predstavljal življenje s takšno osebo in kot sem že zgoraj omenil, takšne osebe samo zahtevajo in zahtevajo. Sedaj nadaljujem s trdnimi dokazi skozi moje delo in arhiv:

Prvi primer: K meni po pomoč je prišla ženska, ki je končala drugo stopnjo reiki-ja, seveda je že obiskala pred tem psihiatra. Skušal sem ji pomagati in bi ji se še dalo. Dobila je nasvete. Ko sem ji naredil prvo terapijo sem v sliki terapije ugotovil in tudi njej dokazal, da psiha ne deluje, ker so možganski nivoji uničeni. Enako je bilo tudi z dušo. Odšla je domov nakar me čez par dni pokliče in mi pove, da se tretji dan ni mogla držati terapije, ker so jo klicali njeni prijatelji in prijateljice iz reiki skupine, da gre nujno za njo in mi pove, kako je čutila mravljince po telesu, ko je bila v stiku z njimi. Bil sem šokiran, seveda ji nisem ničear več povedal po telefonu ampak sem mislil sam pri sebi: "Naj ti Bog pomaga in po možnosti psihiater." Sedaj moram strogo poudariti, da ta oseba dela v vrtcu kot vzgojiteljica otrok. Ljubi Bog, se sprašujem, ali nas bodo takšne degenerirane psihe poučevale še v vrtcih, šolah, .. itd. Od tega je minilo že štiri mesece in oseba me v teh štirih mesecih ni nikoli več poklicala. Sedaj se pa sprašujem, kako z njo živi njen partner. Nekaj mi je o njem že povedala na prvem razgovoru in je že takrat omenila, da ga ima zelo rada ampak da ima namen čez dva meseca odpotovati v tujino in jo zapustiti. Dobro razmislite o takih osebah, o sebi in svojem življenju in ali boste s takimi osebami sklenili zakon.

Naslednji primer govori o moškemu, kateri je imel težko preteklost po ločitvi, ko je spoznal drugo žensko. Čez nekaj časa ugotovi, da mu je odpovedala spolna moč in je postal impotenten. Čez nekaj časa ugotovi, da je ta ženska končala 3. stopnjo reiki-ja in da mu je skušala s pomočjo reiki tehnike uravnati spolno čakro. Brez razmišljanja sem hitro odgovoril gospodu: "Ta oseba je negativna in preko nje ti je hudič vzel spolno moč." Takoj sem mu svetoval, naj zapusti to osebo in v bodočnosti takim podobne in da bomo skozi terapije in nasvete stvar uredili.

Torej, če opazimo, da živimo z osebo, za katero čutimo oz. ugotovimo, da je negativna in nam jemlje energijo, jo čimprej zapustimo, kajti v nasprotnem primeru nam bo izčrpala oz. dobesedno izpila vso energijo in bomo začeli zbolevati. Ko ne bomo več zanimivi za takšno osebo in bomo dokončno zboleli, nas bo le-ta zapustila kot nekakšno smet in si bo poiskala drugo žrtev.

Naslednji primer govori o 27 letnemu fantu, ki je srečno in zdravo živel ter kmalu spoznal tudi žensko svojih sanj. Bila sta srečna in sta lepo ter mirno živela. Čez nekaj časa se v njuno razmerje vplete sestra od te ženske in ga začne osvajati oz. lastiti k sebi. Seveda si je ta človek to dovolil (moja beseda za takšnega človeka je navadna svinja). Seveda čez nekaj časa zaradi te njene setre izgubi spolno moč in postane obupan ter začne razmišljati o samomoru. Čez nekaj časa izve za mojo telefonsko številko in me tudi pokliče. Seveda sem ga sprejel in ga tretiral ter mu dal nasvete. Proces ozdravitve je trajal sedem do osem mesecev. Sedaj je fant zdrav, počuti se dobro, kar je tudi razvidno v povratni informaciji, ki mi jo je napisal in je v mojem arhivu. Opozoril pa sem ga, če bo še kdaj s takšno osebo, ki je psihična pijavka, imel spolne odnose, mu ne bom več pomagal.

Opozarjam vas, če želiti sebi dobro in ne mislite nanašati sebi in drugim slabo, bodite pošteni do sebe in drugih, ne izkoriščajte ljudi na kakršen koli način in kar si boste izbrali v življenju tako boste tudi živeli, torej lepo, mirno in zdravo ali pa težko oz. z različnimi težavami in boleznimi.
Mogoče vam bo tale članek vsaj malo odprl oči, da začnete na drugačen oz. morda na pozitiven način gledati na življenje in se izogibati negativnih ljudi, seveda če imate še kaj zdrave psihe in razuma. Upam, da vam bo ta članek vsaj malo prispeval k pozitivnemu načinu življenja in k preventivi negativnih vplivov skozi vaše življenje.

<<< Nazaj <<<
NEO-SERV.NET - NAJCENEJŠE SPLETNO GOSTOVANJE IN DOMENE V SLOVENIJI