Ikona : Sveti Djordje Mućenik - Ikona: Sveti Georgije Mućenik - Ikona: Sveti Jurij Mučenik - Icon: Saint George - Icon: St. George

Eksorcist, duhovni iscjeljitelj

raziskovalec in svetovalec

RDEČA VRTNICA - RED ROSE
 
Kaotično stanje duha in psihe
Mladen's Board

Moj namen ni kakorkoli zastraševati ali zavajati ljudi, temveč osveščati o nevarnostih današnjega časa, ki prežijo na nas na vsakem koraku.

Skozi moje izkušnje in delo z ljudmi ter analize arhiva in osebnih pogovorov po telefonu ugotavljam, da po letu 2000 ljudje potrebujejo veliko več terapij, kot so jih potrebovali pred tem. Iskal sem vzroke, zakaj je temu tako in prišel do ugotovitve, da so vzroki za to naslednji: veliko bolj napeto in stresno življenje, onesnaženost okolja in zraka, prekomerno pitje alkohola, občasno ali dolgoletno kajenje trave (droga), razne meditacije, odpiranje, iskanje in branje določenih knjig o kvazi duhovnosti (pogovori z angeli, nebesi, itd ... )
Ko so določeni ljudje zaradi hudih težav, ki so si jih povzročili z zgoraj naštetimi stvarmi ali pa so bili v stiku s takšno okuženo družbo, ki so izvajali razne meditacije, pogovore z angeli, ... poiskali mojo pomoč in so prenehali nadaljevati s tem, se je skozi moje terapije dobro videlo njihovo stanje psihe oz. patološke spremembe na možganih in tudi stanje duha. Potrebovali so nekaj mesecev oz. do enega leta da smo izvedli določeno število terapij in so se počasi očistili negative, ker so bili že toliko odprti, da so zla duhovna bitja globoko prodirala v njihovo psiho in dušo.
Naj navedem primer: če se porežemo in imamo rano na telesu odprto, teče kri in mislim, da je potrebno to rano razkužiti in zaščititi. Enako velja za človeka, ki je psihično in duševno ranjen, da se umiri, zaužije določen čaj ali tableto, ki jo dobi od zdravnika, opravi kakšen pogovor s kakšno pozitivno osebo (prijatelj, sorodnik, ...), gre v naravo na sprehod, in le tako se to stanje začne izboljševati. Opažam pa ravno nasprotno. Ko so ljudje v takih situacijah, gredo v neprimerne skupine, iščejo meditacije, odpirajo se nekim kvazi energijam in kvazi zdravilcem in na svoje odprte rane dajejo iz onostranstva še več negativnosti, ter počasi iz leta v leto vedno bolj zbolevajo.
Ali sedaj razumete primer odprte rane katero je vsekakor potrebno zaščititi, ne pa še bolj odpreti in jo izpostavljati vsem okužbam iz okolice?
Navajam samo en primer pogovora z določeno osebo po telefonu, ki je imela psihične in duševne težave in je začela iskati rešitve, s tem da je vsak dan klicala vse več vedeževalk. Vsaka ji je natvezila zakaj je z njo tako. Ženska je postala čisto obsedena z njimi, saj jih je vsakodnevno klicala in s tem zapravila po celo plačo na mesec, nobenega svojega problema pa ni rešila. Po razgovoru z njo sem ugotovil, da je težak psihični bolnik in ji priporočil naj obišče psihiatra. Ne bom zanikal in trdil, da ne obstajajo ljudje z neko karizmo, videnjem, jasnovidnostjo in da so sposobni ob določenem trenutku in času ljudjem priskočiti na pomoč, kajti tudi sam sem se že pred leti na področju bivše Jugoslavije srečeval z njimi. Žal jih je danes večina že pokojnih. Nekateri izmed njih so bili tudi "izscjelitelji". V današnjem času pa je veliko takšnih ljudi, ki obiščejo kvazi tečaj vedeževanja in začnejo na veliko služiti s svojimi kvazi storititvami in s svojimi nasveti ljudem bolj škodijo, kot koristijo.
Še enkrat poudarjam, če ima nekdo dar ali karizmo mu je dano, če tega nima, mu tega ne bo dala nobena šola, knjiga ali tečaj.
V lasti imam tudi knjigo "Tajne bosanskih izscjelitelja" in knjigo Dr. Kazimirovića z naslovom "Tajne u našem narodu i kremansko proročanstvo". Tudi dandanes imam osebne stike in razgovore po telefonu z izscjelitelji v Bosni in Srbiji, s katerimi se pogovarjamo o teh stvareh in izmenjujemo mnenja. Pri njih so prav tako polne čakalnice ljudi, ki so obsedeni ali pod črno magijo, ali so se začeli ukvarjati z nekimi kvazi duhovnostmi in tehnikami in potrebujejo pomoč za rešitev njihovih težav z zdravjem. Ti izscjelitelji doživljajo enake stvari kot jaz in potrjujejo to kar govorim in osveščam ljudi. Ne bom izdajal kraja in imena bosanskega izscjelitelja, h kateremu po pomoč prihaja tudi veliko ljudi iz Slovenije.

Še enkrat strogo opozarjam, da je vsak posameznik sam odgovoren za svoje zdravje in za svoje početje v življenju, od prehrane naprej.

Opazimo lahko, da se stanje v družbi vse bolj slabša. Večina jih vse bolj hrepeni po materialnih dobrinah in dosego svojih ciljev, ne glede na žrtve, ki pri tem padejo. Navajam resničen primer, ki govori o osebi, ki je šla k bosanskemu izscjelitelju in mu ponujala 12.000 EUR, da bi dosegla svoj cilj in uničila določene ljudi. Ta izscjelitelj je zavrnil ponudbo s tem, da on dela samo dobro in pomaga ljudem. Ponovno ga je prosila, mu ponudila še več denarja, on pa jo je zavrnil, rekoč, da s svojimi zli nameni ni prišla na pravi naslov. Te stvari se dogajajo in ne vemo kaj kdo počne in za kakšen denar. Zato moramo biti danes zelo previdni s kom imamo opravka.

Šokanten je tudi primer nekega duhovnika pri nas v Sloveniji, ki je javno, med sveto mašo opozoril ljudi, da je opazil nenavadna dogajanja v fari. Slišal je za neke sekte in čarovnice, ki so zlorabljali hostije. Niso jih pojedli v cerkvi, ampak so jih nesli iz cerkve, in jih koristili v zle namene. Duhovnik je med sveto mašo bil videti zelo strog in nesproščen. Povedal je, da se zadnje čase slabše počuti in da ima nočne more.
Da bo prišel čas velikega zla, sem že sam opozarjal pred petnajstimi leti. Na žalost me mnogi niso jemali resno in so se mi posmehovali. Današnji čas potrjuje vse to, na kar sem opozarjal, pisal in svetoval. Še več ... Bivši podpredsednik ZDA gospod Al Gore je prav tako že pred dvajsetimi leti opozarjal na katastrofalne posledice globalnega segrevanja ozračja, ki se danes kažejo v uničujočih podnebnih razmerah in spremembah. Prav tako tudi njega takrat niso jemali resno in so se mu posmehovali. Danes nam je lahko vsem jasno, narava nam vse to potrjuje.

Rad bi še pohvalil Dr. Janeza Drnovška za njegov prispevek današnjemu času in razmišljanju, čeprav ga mnogi ne razumejo. Sam osebno ga popolnoma razumem in ga tudi podpiram. Sedaj bom citiral nekaj njegovih besed iz internetne strani Gibanja za pravičnost in razvoj: ... Določeni ljudje bruhajo blato ... Sam dodajam: ... Tisti, ki bruhajo blato še niso toliko nevarni, bolj nevarni so tisti, ki bruhajo kobre ... Drugi njegov citat je: ... Ljudje danes hodijo kot lupine ... Jaz dodajam: ... Te lupine lahko v sebi skrivajo marsikaj ... Razmislite ... Še en njegov citat: .. Nekateri ljudje si niti ne zaslužijo imena, ki ga imajo ... Tudi o tem razmislite.

<<< Nazaj <<<
NEO-SERV.NET - NAJCENEJŠE SPLETNO GOSTOVANJE IN DOMENE V SLOVENIJI