Ikona : Sveti Djordje Mućenik - Ikona: Sveti Georgije Mućenik - Ikona: Sveti Jurij Mučenik - Icon: Saint George - Icon: St. George

Eksorcist, duhovni iscjeljitelj

raziskovalec in svetovalec

RDEČA VRTNICA - RED ROSE
 
Božjast in epilepsija
Mladen's Board

Težave božjasti in epilepsije se rešujejo z božjo pomočjo. Če oseba upošteva navodila, do teh problemov ne prihaja več.


Leta 1995 me je obiskala neka gospa, ki je zbolela pri svojih dvajsetih za to boleznijo. Zdravila jo je uradna medicina, iskala je pomoč pri bioenergetikih v Sloveniji, potem je iskala pomoč v Bosni pri hodžah. Nadalje je iskala pomoč v Srbiji pri določenih ljudeh, a brezuspešno. Ko je preko prijateljice izvedela zame, me je brž poklicala. Ugotovil sem vzroke problemov in ji svetoval, kako naprej. Hvala Bogu s tem nisem imel težav, ker je gospa verna. Po nekaj terapijah je popolnoma ozdravela. Občasno se še dandanes srečava v cerkvi. Vedno je nasmejana, vesela in se mi vedno zahvaljuje, da se je uspela rešiti te nadležne in težke bolezni. Dobila si je partnerja in skupaj srečno živita.

Naj navedem še en primer. Otrok je hodil v 1. razred osnovne šole. Imel je tako hude napade, da so ga morali iz šole z reševalnim vozilom odpeljati v bolnišnico. Od pouka je veliko zaostajal. Oče je izvedel zame in prišel skupaj z otrokom zaradi njegovih težav. Pogovor je trajal uro in pol. Očetu sem svetoval, kako ravnati naprej. Otrok naj ne gleda grozljivk, ne sme doživljati stresov, hišnih prepirov in ostalo. Otrok mi pove: "Stric, meni potegne ustno čeljust v eno stran." Vprašam ga, kaj se še dogaja. Pravi, da čuti nek močan obroč, ki mu pritiska okoli glave in da ga noge strašno bolijo. Od njega sem izvedel, da občasno v roki nima moči in da nekdo z njegovo roko piše in upravlja. "Slabo vidim in zato nosim očala z močno dioptrijo," mi je še dejal. Po vseh navedenih težavah, ki jih je doživljal otrok, sem se spraševal, ali bo otroku moč pomagati. Začeli smo s terapijami. Oče je redno prihajal ter s seboj pripeljal otroka. Otrok je imel sedem terapij in se je že po drugi terapiji veliko bolje počutil. Hvala Bogu, da se je vse uspešno rešilo. Ker je otrok zelo občutljiv in izpostavljen slabi okolici, sem očetu svetoval, naj pazi, kje hodi in kaj dela. Pripelje ga lahko, kadarkoli bi otrok potožil, da ga kaj boli ali da bi čutil razne spremembe. Po enem letu me oče pokliče in pove, da ima občasno rahle glavobole ter da v sanjah občasno govori. Izvedli smo dodatno terapijo, da vidimo, kako je z otrokom. Seveda ni bilo nič hudega, le nekaj strahu, ki se je tekom leta nabral. Potem opazim, da otrok ne nosi več očal. Vprašam ga: "Nisi lansko leto, ko si me obiskoval, nosil očala?" Odgovoril mi je: "Da, stric Mladen. A odkar sem bil pri vas, očal ne potrebujem več." Zavoljo tega sem bil neizmerno srečen. Od veselja sem ga objel in dejal: "Samo tako naprej, kot ti je stric Mladen svetoval." Potem sem otroka prosil, naj dopolni formular, napisan pred enim letom, da očal več ne potrebuje. Hvala Bogu, da smo temu otroku z božjo pomočjo lahko pomagali.

<<< Nazaj <<<
NEO-SERV.NET - NAJCENEJŠE SPLETNO GOSTOVANJE IN DOMENE V SLOVENIJI