Ikona : Sveti Djordje Mućenik - Ikona: Sveti Georgije Mućenik - Ikona: Sveti Jurij Mučenik - Icon: Saint George - Icon: St. George

Eksorcist, duhovni iscjeljitelj

raziskovalec in svetovalec

RDEČA VRTNICA - RED ROSE
 
Kratka obrazložitev prekletstva
Mladen's Board

V mojem štirinajstletnem delu in izkušnjah se je izkazalo, da marsikdo živi pod vplivom prekletstva. Pri raziskavah na tem področju sem to ugotovil in dobil potrditev ozdravljenih ljudi, ki so se osvobodili prekletstva s pomočjo duhovnikov in Cerkve. Zdravljeni ljudje so po mojih navodilih darovali Cerkvi, duhovniki so se zanje zavzeli v molitvah, hkrati pa sem jim sam pomagal po svojih močeh. Danes so ti ljudje zdravi in imajo zadovoljno življenje.


Kot dokaz iz mojih številnih povratnih informacij, ki jih skrbno hranim, navajam dva primera, značilna za prekletstvo.

Pri prvem primeru je oseba hudo trpela in v svojem brezizhodnem položaju razmišljala o samomoru, čeprav je dejansko imela dobre pogoje za življenje (služba, materialne dobrine, družina). Ugotovil sem, da je obstajalo veliko familiarno prekletstvo. Oče se je obesil, prav tako brat. Ko je ta oseba obiskala cerkev z namenom, da se zanjo naredijo molitve, se je zadeva s pomočjo Boga in z mojim posredovanjem uspešno rešila. Danes ta oseba živi in ima drugačen, pozitiven pogled na življenje.

Drugi primer. Poklicala me je mati 22. letnega sina, kateri sem pomagal pred mnogimi leti, in me z jokajočim glasom prosila za nasvet. Po vprašanju, kaj se dogaja s sinom, je v joku povedala, da se sin zapira v svojo sobo, odklanja vse domače in hrano ter govori: "Boste že videli, ko me ne bo!" Svetoval sem ji, naj mi pošlje sinovo sliko, da ugotovim, kaj bi lahko bilo narobe. Ugotovil sem veliko familiarno prekletstvo, svetoval sem ji daritev Cerkvi ter naj se z duhovnikom dogovori za molitve, sam pa bom pomagal po svojih močeh. Sin o celi zadevi ni nič vedel. Po nekaj molitvah v cerkvi, z božjo pomočjo in z mojim posredovanjem, se je zadeva uredila v toliko, da se je nesrečnik začel pogovarjati z domačimi, začel sprejemati hrano in sčasoma normalno zaživel. Ko smo to srečno rešili, smo se srečali z njegovimi starši in skupaj odšli na Kurešček ter se zahvalili za božjo pomoč sinu. Sledil je obširen pogovor s starši, kaj vse se je v njihovih družinah v preteklosti dogajalo. Mati mi je povedala, da fantov stari oče že vse življenje hudo preklinja, prav tako pa sem izvedel, da si je v očetovi družini fant, prav tako star 22 let, naredil samomor in še en primer, ki je prav tako prihajal s strani očetove družine: edinec se je smrtno ponesrečil v prometni nesreči - v 22. letu starosti. Hvala Bogu smo fantu, ki je bil pod prekletstvom, uspešno pomagali in danes uspešno živi in celo študira.

<<< Nazaj <<<
NEO-SERV.NET - NAJCENEJŠE SPLETNO GOSTOVANJE IN DOMENE V SLOVENIJI