Ikona : Sveti Djordje Mućenik - Ikona: Sveti Georgije Mućenik - Ikona: Sveti Jurij Mučenik - Icon: Saint George - Icon: St. George

Eksorcist, duhovni iscjeljitelj

raziskovalec in svetovalec

RDEČA VRTNICA - RED ROSE
 
Obsedenost
Mladen's Board

Pri meni je bila oseba, ki obiskuje srednjo šolo, njena sošolka pa se ukvarja s klicanjem duhov s pomočjo "govoreče" table za klicanje duhov (quija).


Oseba je začela čutiti močne bolečine, privide, prisluhe, moreče sanje, v svoji sobi je doživela privid, da jo k sebi kliče roka, da teče po steni kri, zvečer ob sončnem zahodu je slišala glasove in krike, kateri so jo klicali po imenu. Razmišljala je že o samomoru, vzela je tablete, da bi tako končala svoje življenje, a so jo pravočasno rešili - s spiranjem želodca. Obiskala je šolsko psihologinjo ter ji zaupala svoje bolečine, ta pa ji je svetovala jemanje tablet za pomirjanje.

V aprilu leta 2004 me je poklical oče tega dekleta in ko mi je zaupal težave svoje hčere, sem mu dejal, da želim govoriti z njegovo hčero osebno po telefonu. Ko sva se slišala, sem že po svoji intuiciji ugotovil, da je oseba obsedena. Takoj sem jo naročil na terapijo. Po uspešnem sodelovanju in po šestih terapijah se dobro počuti, odšla je spat nazaj v svojo sobo. Če bi ji bilo karkoli nerazumljivo ali bi imela kakšno vprašanje, za katerega meni, da se ne more pogovoriti s svojimi starši ali prijatelji, se lahko vedno obrne name po nasvete in pomoč.

<<< Nazaj <<<
NEO-SERV.NET - NAJCENEJŠE SPLETNO GOSTOVANJE IN DOMENE V SLOVENIJI