Ikona : Sveti Djordje Mućenik - Ikona: Sveti Georgije Mućenik - Ikona: Sveti Jurij Mučenik - Icon: Saint George - Icon: St. George

Eksorcist, duhovni iscjeljitelj

raziskovalec in svetovalec

RDEČA VRTNICA - RED ROSE
 
Prihod samooklicanih zdravilcev v Slovenijo
Mladen's Board

Po mojih dolgoletnih izkušnjah, pogovorih z ljudmi, pismih in povratnih informacijah v mojem arhivu, sem ugotovil, da so ljudje lahkoverni in so obupani nasedli reklamam, televiziji in časopisu.


V tem času je bilo ogromno trpljenja. Nekaterim se niti ni dalo več pomagati. To sem ugotovil že po telefonu in jim k meni niti ni bilo potrebno priti. Iz mojega arhiva je razvidno, koliko zdravilcev so ljudje obiskali, preden so prišli do mene. S temi ljudmi sem se tudi pogovarjal. Ugotovil sem, da je šlo za ogromne vsote denarja. Poudariti moram, da tem ljudem ni bilo povedano, od kod in zakaj so prisotne njihove psihosomatske težave.

Ugotavljam, da osebam, ki so prišle k meni po pomoč, prav tako ni bilo povedano, da je prisotno familiarno prekletstvo. Večini ni bilo povedano, da so pod črno magijo. Nekaterim je bilo sicer povedano, da so pod uroki, s tem, da le-teh zdravilci ne znajo odpravljati. V zadnjih petih letih mojega delovanja sem prišel do spoznanja, da so določene osebe tudi obsedene s hudobnimi duhovi, a jim to zdravilci niso razložili in povedali. V glavnem so jim govorili, da je to pomanjkanje energije, ljubezni in takšne neumnosti, napačno delovanje nekih čaker, pomanjkanje različnih barv...

V zadnjih kletih so ljudje vedno bolj in bolj oddaljeni od Boga in vedno bolj se približujejo nekim sektam, katerim nosijo rože, berejo njihove knjige, od njih dobivajo neke amulete, imajo neke skupinske terapije... V zadnjem času so sekte bolj in bolj razširjene (materialna korist posameznikov), npr. učenci od Vangove imajo skupinske terapije in pri osebi, ki me je klicala za pomoč, sem ugotovil, da se ji ne da pomagati in da je zrela za psihiatrijo. Potem čez nekaj tednov v razgovoru z njenim možem ugotovim, da zdaj že redno obiskuje psihiatra in da je tej sekti dala že 1 milijon tolarjev. Sedaj iz tega sledi razmislek, kaj je oseba dobila oz. kaj je hotela in kako hitro je bila zapeljana v krivo smer in napačna pota. Takih primerov bi lahko našteval dan in noč, moram pa omeniti primer: ženska je nosila rože in brala knjige od nekega zdravilca. K njemu je leto in pol hodila po pomoč. Sedaj se nahaj na psihiatriji. To mi razloži njena soseda, katera je prišla k meni po pomoč.

Vsak dan poslušam od ljudi za neke nove zdravilce, reklame na beograjski televiziji Pink, da vedno prihajajo novi jasnovidci in zdravilci občasno v Slovenijo. Ti ljudje od naivnežev poberejo denar in se vrnejo, od koder so prišli. Lahko bi našteval še in še tragične zgodbe, pogovore po telefonu in sezname iz mojega arhiva, ampak zaenkrat mislim, da je dovolj za pouk. Se ne znamo vprašati, v kolikor imajo ti zdravilci iz drugih držav tako kvaliteto, moč videnja in čudovite rezultate, zakaj potem ne delujejo v svoji državi med svojimi ljudmi, ker jih tam ljudje gotovo tudi potrebujejo? So morda ti ljudje v svoji matični domovini spoznani za ničvredneže? In sedaj so prišli potom reklame in časopisov v Slovenijo pobirati mastne denarce, dokler jih ljudje tudi tukaj ne bodo spoznali za ničvredneže in potem se bodo najbrž preselili v kakšno drugo državo. Če iz tega poudarim zaključek, tisti človek, zdravilec, bioenergetik ali kakorkoli se že imenuje, če ima tako dobre lastnosti in delovanje na področju zdravilstva, bi lahko mirno deloval v svojem domačem okolju, ker bi ga ljudje bolj in bolj spoznali in cenili njegove sposobnosti.

Sam delujem na istem področju v istem kraju, odkar sem začel, ne hodim v druge države in se ne skrivam za umetniškimi in lažnimi imeni, ampak ljudje iz drugih držav prihajajo k meni na priporočilo od ust do ust (Nemčija, Avstrija, Švica, Hrvaška, BiH...).

Berete lahko pisma, povratne in zahvalne informacije mojih ljudi, opozarjam pa, da so inicialke spremenjene, prav tako kraj bivanja zaradi tajnosti podatkov.

<<< Nazaj <<<
NEO-SERV.NET - NAJCENEJŠE SPLETNO GOSTOVANJE IN DOMENE V SLOVENIJI