Sveta Petka Paraskeva - Prepodobna Mati Paraskevo, moli Boga za nas. Amin. - Saint Paraskeva pray God for us. Amen. - Martyr Paraskeva Pogovori o delovanju črne magije in nečistih sil na človeka
ter o reševanju njihovih posledic
eksorcist, duhovni iscjeljitelj, raziskovalec in svetovalec Mladen Golić

WWW.EKSORCIST.COM
 
 Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se 
 Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 
  Sveti Arhandjel Mihajlo - Sveti Nadangel Mihael - Saint Archangel Michael - St. Archangel Michael

Oddaja E+ na kanalu A o eksorcizmu

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Pogovori o delovanju črne magije in nečistih sil na človeka
ter o reševanju njihovih posledic Seznam forumov
-> Televizijske in radijske oddaje, filmi, knjige, ...
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
miky
Site Admin


Pridružen/-a: Čet Mar 2006 7:48
Prispevkov: 41
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Torek, 31. Okt 2006 12:10    Naslov sporočila: Oddaja E+ na kanalu A o eksorcizmu Odgovori s citatom

Kakšna so vaša mnenja, vtisi in komentarji po ogledu oddaje E+ na kanalu A, ki je bila v nedeljo 29. oktobra ob 18.00 uri z zanimivimi gosti in kjer se je govorilo o eksorcizmu?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo  
Dragan01



Pridružen/-a: Pon Apr 2006 15:12
Prispevkov: 12

PrispevekObjavljeno: Torek, 31. Okt 2006 18:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

A JE TA ODDAJA MOGOCE KJE NA NETU?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov 
miky
Site Admin


Pridružen/-a: Čet Mar 2006 7:48
Prispevkov: 41
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Torek, 31. Okt 2006 19:51    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Dragan01 je napisal/a:
A JE TA ODDAJA MOGOCE KJE NA NETU?

Lepo pozdravljen Dragan!

Nekako sem uspel poiskati tudi na internetu, na strani od 24ur.com, arhiv oddaj E+ od nedelje 29.10.2006:
Prvi del oddaje
Drugi del oddaje
Bolj zanimivo glede eksorcizma:
Tretji del oddaje
Četrti del oddaje

V prvem delu je predstavljen uvodni del oddaje, potem v drugem delu sledi debata z duhovnikom g. Janezom Furmanom.
V tretjem in četrtem delu pa sledi pogovor o eksorcizmu z gosti, tako, da 3. in 4. del je bolj zanimiv, kar se tiče eksorcizma.
Mislim pa, da je trenutni arhiv oddaj na voljo samo en teden.
Seveda pa je prikaz oddaje preko interneta odvisen od hitrosti internetne povezave. Meni osebno gre zadeva bolj počasi oz. s premori, ker imam malo bolj počasen internet oz. prenos ... Ostali verjetno teh težav ne boste imeli.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo  
ikorosec



Pridružen/-a: Pet Apr 2006 7:34
Prispevkov: 35
Kraj: koroška

PrispevekObjavljeno: Torek, 31. Okt 2006 20:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Meni osebno so se še najbolj na realnih tleh zdeli komentarji uradnega katoliškega eksorcista g. Marjana Veternika, potem komentarji oz. odgovori eksorcista, zdravitelja, raziskovalca in svetovalca g. Mladena Goliča ter komentarji g. psihiatra dr. Urbana Groleger-ja iz medicinskega vidika oz. stališča. Pa tudi komentarji duhovnika g. Janeza Furmana so bili v uvodnem delu oddaje zelo, zelo dobri.

Groza pa me je bilo prispevka, v katerem je nastopal bioenergetik g. Zdenko Domančič Shocked.

Kaj pa menite ostali?
_________________
»To je namre? dobro in po volji Bogu, našemu odrešeniku, ki ho?e, da bi se vsi ljudje rešili in prišli do spoznanja resnice.«
( 1 Tim 2, 3-4 )
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo  
križar



Pridružen/-a: Ned Apr 2006 16:49
Prispevkov: 37

PrispevekObjavljeno: Sreda, 01. Nov 2006 2:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Želim si,da bi bilo podobnih oddaj čim več!Veseli me,da sta se v oddaji soočila dva eksorcista-uradni g.Veternik in "neuradni"g.Golić.Oba sta se dobro odrezala,glede na to kako malo časa sta imela na razpolago,ko sta govorila.Dobro je bilo,da so povabili tudi psihiatra.Povsem nepotrebno pa je bilo to,da so povabili predstavnika vzhodnjaških ved in pa g.Meto Malus.Oba bi spadala bolj v kakšno drugo oddajo,ki jih je pri nas (žal) ogromno.Namesto tega bi bil raje v oddaji ostal g.duhovnik Janez,ki je zelo zelo v redu.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo  
janko



Pridružen/-a: Pet Nov 2006 12:11
Prispevkov: 15
Kraj: Rade?e

PrispevekObjavljeno: Petek, 03. Nov 2006 12:21    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Oddaja se mi je zdela zelo poučna in zanimiva. Še posebej sem občudoval vas g. Mladen, da ste kljub "kvazi" zdravilcem okoli vas, kot sta bila vedeževalka ga. Meta Malus in predstavnik vzhodnjaških ved g. Župan, ohranili trezno in zdravo razmišljanje.
Želim vam še veliko takšnih in drugačnih oddaj na TV in veliko zdravja, uspeha in sreče pri vaših prizadevnjih za pomoč ljudem, ki jo bodo v težkih časih, polnih zlih dejanj, ki so pred nami, še kako potrebovali.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo  
VRTNICA



Pridružen/-a: Ned Nov 2006 19:52
Prispevkov: 2

PrispevekObjavljeno: Torek, 07. Nov 2006 17:18    Naslov sporočila: Mnenje o oddaji E plus Odgovori s citatom

Zelo zanimiva oddaja, mislim pa, da je bilo za Mladena težko sedeti zraven Mete Malus, je pa izredno dobro prenesel vse nesmisle, katere je izgovoril psihiater in antropolog Markovič. Zanimivo kako se ljudje čudno odzovejo na nekaj, kar nočejo ali pa ne morejo razumeti.
Po moje bistvo, kar bi bilo potrebno povedati, niti ni bilo možno, ker je bilo preveč raznoraznih po moje neumnih komentarjev z strani ljudi, ki pojma nimajo, kaj pomeni biti izganjalec hudiča, ker za določene
je to pač larifari. V določenem trenutku sem želela priskočiti na pomoč
Mladenu, ker sem imela občutek, da ga kar preskakujejo, tako, da ni imel možnosti povedati bistvenih stvari, katere bi ljudje lahko spoznali, kako naj bi bili pozorni na vso to negativo, ki nas obkroža. Marsikdo nima pojma, kaj počne z svojim življenjem, nasvet Mladena bi lahko marsikomu odprl oči in pripomogel k izboljšanju marsikoga, ki se izgublja v vsemogočih probavanjih in iskanjih samega sebe. Veliko škode se naredi v nevednosti. Mladen je vseeno uspel povedati, kar je pomembno za osveščanje ljudi. Dejala bi še to, da vsi, ki želijo napadati Mladena na kakršen koli način, vsem tem bi želela postaviti vprašanje!
Ali poznate tega dobrega človeka? Ali je kdo od vas bil v njegovi koži, ter ali je vsaj eden od vas ,ki nimate lepih besed o njem kdaj koli v svojem življenju naredil kakršno koli dobro delo in koliko vas takih, je komu že rešilo življenje????
Vem, da Mladen je rešil že veliko ljudi, pogumno se spopada vsakodnevno z izrednimi napori z stvarmi o katerih se nam tudi sanjati ne morejo. Požrtvovalno delo si je izbral. Samega sebe je dal nam vsem in tudi vedno, da vse od sebe da lahko pomaga, njegove molitve in predanost je hvalevredno početje. Zavedam pa se dejstva in spoznanja, da ni še nihče sodil drugega, če sam nima okaljane vesti, in vem, da tisti z čistimi nameni, niso sposobni blatiti drugih, ker jim je to neznanka. Vsak pač govori tisto česar se boji, torej smatram, da takšni ljudje
oslikavajo svoj odraz tistega, kar sami nosijo na svoji duši, pa naj sodijo, sodijo itak sami sebe, za Mladena pa trdim, da vem, da je bog tisti ko bedi nad njim in ne more mu nihče slabega pa naj se še tako trudi.

Vem da bo nagrajen za svoje nesebično delo, z njim smo vsi, ki nam pomaga vsi ki verjamemo v obstoj boga in v zmožnosti dobrega, kar je slabo se bo pa tako in tako samo pokopalo, kajti nobena laž še ni ostala prikrita. Lahko nekdo laže in ogovarja, ne more se pa skriti pred seboj in pred bogom, bog je pa tisti, ki bo dal zadnjo besedo.

Vsaka čast Mladenu, da si je upal povedati stvareh o katerih se malokdo ne upa niti zašepetati, kaj šele glasno povedati. Z možem sva se veliko pogovarjala na to temo, in zaključila samo eno.
Spoštovani Mladen naj vam bog stoji na vseh vaših poteh in vas varuje od vsega slabega, naj vam bo pot osvetljena z božjo lučjo ljubezni in sreče v vašem življenju. Želiva vam obilo sreče in zadovoljstva. HVALEŽNA!!!!!!
_________________
MISLI DOBRO,DELAJ DOBRO,BODI DOBER
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo  
nana



Pridružen/-a: Ned Apr 2006 21:04
Prispevkov: 7

PrispevekObjavljeno: Sobota, 18. Nov 2006 21:30    Naslov sporočila: Komentar oddaje e plus na kanalu A Odgovori s citatom

Zelo dobra oddaja!In čist na kratko: psih. in antropolog Marković kvasil same nesmiselne in bolne... , ga.Meta Malus živi v zvezdah...,g.Veternik zelo realen,g.Mladen...kapo dol,krasen človek!Bog naj ga še naprej čuva in spremlja!Mladen,HVALA TI,KER SI!!!!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo  
daniel



Pridružen/-a: Tor Maj 2006 20:34
Prispevkov: 21
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Petek, 24. Nov 2006 9:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ker oddaje nisem imel priložnosti gledati v živo, sem jo kar preko interneta, za kar se zelo zahvaljujem uporabniku miky-u, da je vnesel direktni naslov, kjer se lahko oddaja gleda. Oddaja mi je bila osebno zelo všeč, še bolj všeč pa se mi je zdel nastop g. Mladena Golića. Le tako naprej gospod Mladen in Bog naj vas čuva in blagoslovi pri vašem delu in prizadevanjih za pomoč človeku v stiski še naprej. Vem, da vas zli ljudi napadajo na vse možne načine, ampak hvala Bogu, da vas čuva, da vam ne morejo nič in hvala Bogu, da še obstajajo dobri ljudje, ki vas podpirajo pri vašem delu.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo  
kenny



Pridružen/-a: Pon Jul 2006 8:42
Prispevkov: 10

PrispevekObjavljeno: Nedelja, 03. Dec 2006 22:24    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pozdravljeni!
Ogledal sem si tudi oddajo oz. prispevek na E plusu.Kot gledalec pravim
da je bila oddaja zelo dobra in poučna.Zelo dobro se je držal Mladen zraven tako negativnih oseb, kot so Malusova, bioenergetik in filozof.
Ljudje so na splošno nepodučeni in kar ne razumejo obsojajo in prožijo
razno negativo.Ljudje, priporočam vam Mladena,če potrebujete ozdravitev.Tudi meni je pomagal z božjo pomočjo!Kenny
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo  
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Pogovori o delovanju črne magije in nečistih sil na človeka
ter o reševanju njihovih posledic Seznam forumov
-> Televizijske in radijske oddaje, filmi, knjige, ...
Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

NEO-SERV.NET - NAJCENEJŠE SPLETNO GOSTOVANJE IN DOMENE V SLOVENIJI