Ikona : Sveti Djordje Mućenik - Ikona: Sveti Georgije Mućenik - Ikona: Sveti Jurij Mučenik - Icon: Saint George - Icon: St. George

Eksorcist, duhovni iscjeljitelj

raziskovalec in svetovalec

RDEČA VRTNICA - RED ROSE
 
Prejeto pismo 2: Zahvala Mladenu za pomoč
Mladen's Board

Pismo je objavljeno z dovoljenjem Mladenu hvaležne osebe, prejeto po elektronski pošti.


Dokaz kako je lahko človek medij za demonske in vampirske spletke

Iskreno bi se rad zahvalil gospodu Mladenu za pomoč pri vseh mukah, ki sem jih prestajal zaradi nečistih sil.

Vse skupaj se je začelo v dijaškem domu, kjer so vsem novincem predstavili dijaški dom v kot tak ter vse njihove interesne dejavnosti, ki jih izvajajo. Te delavnice so vodile vzgojiteljice in vzgojitelji, ter zunanji sodelavci dijaškega doma. Vsak je bil zadolžen za svojo delavnico. Med temi sta se znašli tudi dve delavni ena pod imenom joga pri kateri smo namesto joge izvajali vedeževanja s pomočjo različnih vedeževalskih kart, druga pa pod imenom ENERGETSKO SPROSTITVENA DELAVNICA, ki se je z drugim imenom imenovala »sproščanje«. Potekala je ob določenem dnevu ob isti uri. Številčno nas je bilo od tedna do tedna različno, vplivi na število oseb so bili različni, kot so učenje, vsi tisti, ki so kršili domski red in so morali to upravljati namesto klasičnega alternativnega vzgojnega ukrepa. Delavnica je potekala tako: sedeli smo v polkrogu, vzgojiteljica pa je bila obrnjena proti nam. Za lažjo predstavo si lahko ogledamo sliko tlorisa: trikotnik predstavlja vzgojiteljico, polkrog pa nas dijake.

Med tem tako imenovanim »sproščanjem« smo sedeli čist mirno, z zaprtimi očmi. Ne malokrat sem pogledal kaj počne ona pred nami. Sedela je tako kot mi in bila čist primiru. V prostoru je kar na enkrat začelo pokati, pogledal sem kaj se dogaja a ni bilo nikjer nič. Vsi ostali so bili se vedno v isti poziciji. To pokanje se je dogajalo skoraj vedno in ni bilo nikakršnih zvočnikov. Razlaga za to je bila »pozitivna energija«. Oseba, ki je učila to osebo, ki je zaposlena v dijaškem domu je njim govorila, da se dela ena energetska mreža kamor se bomo v si skupaj priklopili in nam ne bo treba jesti, spati ter se marsikaj. Med drugim bomo preko tega srečni v življenju, imeli veliko denarja in osebnega zadovoljstva. Med tem, ko bodo vsi ostali, ki se ne bodo pridružili temu živeli na zelo nizkih frekvencah. To bi naj izgledalo nekako kot brezžično omrežje za mobilne telefone ali internet kamor se z napravo povežemo v omrežje. Vse lepo in prav dokler na e-pošti nisem prejel obvestila od te osebe, da se je nekaj zgodilo in da nujno rabi mojo mobilno številko. Razložila mi je, da naj v nedeljo ob 15 uri pridem v Ljubljano ter, da me bo na železniški postaji pobrala neka oseba za katero mi ni hotela povedati nikakršnega podatka. Ta bi me naj peljala na pravi trening k osebi, ki je to iznašla, sabo pa naj imam 25.000€ (Petindvajset tisoč evrov) za letni tretma. Na elektronsko pošto sem pa prejel se to vabilo:

Energetski izračun potencialov in blokad, trening preseganja blokad Življenje je energija. Kakršna energija se pretaka v nas, takšno imamo realno življenje. Ker pa ljudje funkcioniramo v skladu z določenimi programi, ki so rezultat naših genetskih sporočil, sporočil naših preteklih izkušenj ter sporočil družbe, je energija, ki nas vodi, večkrat "postana" in neregenerirana in posledično prinaša slabše življenjske rezultate. Če želite bolje razumeti sebe in dobiti navodila, kako se reprogramirati, kako preseči sebe starega in preiti na kreativno raven, se obrnite z vprašanji na energetski trenerki dr. X Y(gsm 12345678 ) in prof. X Y (gsm12345678 ), ki vam lahko podava osnovne informacije o tem oz. vas usmeriva, kam naprej. Veseliva se vašega odziva.

Komaj sem se rešil teh muk in te osebe v dijaškem domu. Sprva me ni pustila pri miru a sem se odločno opiral. Z mislijo, da je končano se zgodba šele prične. Pojavila se mi je depresija, pekla me je zgaga, včasih sem kolabiral, imel sem gastritis in se marsi kaj drugega. Usedala se je na stol v jedilnici kjer sem sedel pred sekundo, ni jedla hrane, ki je imela na mizi ampak samo sedela kot na tretmajih.
V razmislek polagam vsem, ki berete to pismo, kje bi naj mladoletna oseba kot sem jaz dobila 25.000€ (Petindvajset tisoč evrov) za neke tretmaje? Kje je tu vodstvo dijaškega doma, da ob takih situacijah ne reagira? Pa čeprav je to omenila druga oseba, zaposlena v dijaškem domu pomočnici ravnateljice dijaškega doma, katera bi naj po besedah osebe, ki je to sporočila obnemela. A ni storila nič? Zakaj ne? Žal tega odgovora vam ne morem podati. Ker si nisem vedel pomagati sem poklical gospoda Mladena, ki mi je priporočal, da naredim terapijo. Pred tem pa sem moral opraviti 4 maše v 4 različnih cerkvah. Pri 2. maši sem imel občutek kot, da je nekaj izstopilo iz mene. Občutek ni bil ravno prijeten saj je temu sledila vrtoglavica.
Po vsaki terapiji se je stanje izboljševalo tako, da sem sedaj spet na nogah. Če nebi bilo gospoda Mladena ne vem kaj bi se sedaj dogajalo z mano. Lepo je, da obstajajo na svetu takšne svetle zvezde, ki pomagajo drugim in jim je to delo v veselje. Iskreno se bi rad zahvalil za pomoč in svetovanje. Hvala!

Vsi podatki so verodostojni in so v osebnem arhivu gospoda Mladena.

S.Z, Štajerska

<<< Nazaj <<<
NEO-SERV.NET - NAJCENEJŠE SPLETNO GOSTOVANJE IN DOMENE V SLOVENIJI