Ikona : Sveti Djordje Mućenik - Ikona: Sveti Georgije Mućenik - Ikona: Sveti Jurij Mučenik - Icon: Saint George - Icon: St. George

Eksorcist, duhovni iscjeljitelj

raziskovalec in svetovalec

RDEČA VRTNICA - RED ROSE
 
Mnenja in povratne informacije
Mladen's Board

Številni ljudje spregovorijo in podajo mnenje o Mladenovi uspešnosti pri najrazličnejših težavah, kjer je moč pomagati.


M. V. iz Švice: "Po dolgih letih duševnega, psihičnega trpljenja sva z možem iskala pomoč za moje zdravje. V Bosni sem obiskala hodže, v Švici bioenergetika in uradno medicino. Po dolgih letih težav sem izvedela za g. Mladena od sorodnikov. Moj mož se je dogovoril za srečanje, vendar takrat nisem uspela priti, ker sem imela prisluh, da moram skočiti skozi okno in to sem tudi storila. Posledica tega je bil zlom moje noge. Ko je končno prišlo do srečanja z g. Mladenom, je ugotovil vzroke mojih težav in mojih grehov. Začel se je proces iscjeljenja, mož me je redno vozil v Slovenijo na terapije. V prvih dveh terapijah sem imela hude reakcije, tudi med vožnjo v Slovenijo sem imela privid, da me bo mož zaklal in vrgel v Italiji v morje. Po tretji terapiji se je začelo moje zdravje popravljati. Imela sem enajst terapij. Hvala Bogu, da sem izvedela za g. Mladena in da mi je mož stal ob strani kljub mojim hudim motnjam. Danes sem vesela, zdrava, ko potujeva iz Švice v Bosno, se mimogrede oglasiva pri Mladenu."

V. L. iz Litije: "Z možem sva bila do takrat poročena osem let, a nisva mogla imeti otrok. Tudi sama sem imela mnogo psihosomatskih težav. Ko sva izvedela za g. Mladena, sva ga obiskala. Ugotovil je vzroke, dobila sva nasvete in zatem začela s terapijami. Imela sem sedem terapij in hvala Bogu sva danes srečna, ker imava prekrasna dva sinova."

V. P. iz Ljubljane: "Vrsto let sem bolehala za epilepsijo ter bila večkrat v bolnici, med drugim tudi na psihiatriji, ker sem bila deležna zelo močnih napadov. Živela sem pri prijateljici, ker sama nisem bila sposobna skrbeti zase. Moram povedati, da sem obiskovala bioenergetika. Trenutno stanje se je malo izboljšalo, a težave so se nadaljevale. Ko sem l. 1995 s prijateljico odšla h g. Mladenu, sem dobila nasvete in začela s terapijami. Imela sem sedem terapij, upoštevala vse nasvete in od končanih terapij do danes nisem imela nobenih napadov. Živim normalno življenje brez obiskov psihiatrije. Z Mladenom se večkrat srečava v cerkvi, obiskal me je tudi v mojem novem stanovanju. Mladenu sem hvaležna in Bogu hvala, da nam je dal takšnega človeka, ki je lahko v pomoč marsikaterim ljudem."

P. R. iz Kranja: "Že nekaj let sem samostojni podjetnik in zadnji dve leti so se začele težave s propadom podjetja. Prekomerno sem se zadolžil. Obiskal sem neko ženico v Bosni, katera mi je povedala, da je vzrok mojih težav črna magija. Skušala mi je pomagati, toda pravih uspehov ni bilo. Pomoč sem nato poiskal pri bioenergetiku v Ljubljani, a situacija se je slabšala. Potem sem izvedel za g. Mladena. To je bilo v letu 1998. Po uspešnih terapijah in nasvetih se je začelo moje stanje izboljševati. Dolgovi so bili vrnjeni. Kupil sem si parcelo, zgradil hišo in z družino srečno živim."

R. H. iz Velike Kladuše (BiH): "V času vojne v Bosni smo kot begunci živeli na Hrvaškem, medtem sem hudo zbolela. Sprejeta sem bila v bolnico v mestu Karlovac. Po odpustu iz bolnice, ko se je vojna končala, smo se vrnili domov. Bolezen se je stopnjevala in težave so bile iz dneva v dan hujše. Imela sem privide in prisluhe, cele noči nisem spala, glas mi je narekoval, naj ubijem starše. Oče me je vozil od hodže do hodže: Velika Kladuša, Cazin, Bihać in še po nekaterih vaseh v upanju, da mi bo nekdo pomagal. Pri enem od hodž sem dobila majhno pomoč, vendar je bila situacija še naprej nevzdržna. Moj sosed I. S., ki enkrat mesečno prihaja iz Ljubljane v Bosno, nas je obiskal. Moj oče ga je prosil, da prinese sliko g. Mladenu v Ljubljano in da ugotovi, kaj je z menoj, ali zame obstaja rešitev. Dobil je povratno informacijo z navodili za terapijo. Po prvi končani terapiji in osebni zaščiti sem nadaljevala terapije tukaj v vasi pri starejši ženici, ki je vključevala terapije s svincem po nasvetu g. Mladena. Sedaj sem zdrava in vesela, mati enega otroka. Hvala vsem, ki so mi pomagali."

Lj. S. iz Novega Marofa (Hrvaška): "Moj otrok je zbolel za hudo astmo in vsak mesec končal v bolnišnici. Začel sem iskati pomoč izven uradne medicine. Obiskal sem ljudi s področja bioenergije, razne zdravilce, zeliščarje in druge v Nemčiji, Dalmaciji in drugod. Vsako leto sem z otrokom letoval na morju po dva meseca, vendar se stanje ni dosti izboljšalo. Leta 1992 sem prebral oglas v Areni za g. Mladena in tako sem izvedel za g. Mladena. Takoj sem se dogovoril za srečanje. Po prvi terapiji je čez pol leta sledila druga terapija in čez približno leto dni še tretja terapija. Sedaj je moj otrok popolnoma zdrav, brez pripomočkov astmatičnih bolnikov. Poudariti moram, da mi je g. Mladen povedal, da je to specifičen primer. Ponavadi otroku pomaga ena terapija. Leta 1995 sem bil poklican na oddajo Latinica - hrvaška televizija. Tema oddaje je bila polna luna. Naš primer je bil za to oddajo zanimiv zato, ker je moj otrok vedno ob polni luni dobil težke astmatične napade, ki so se končali z zdravljenjem v bolnišnici. V tej oddaji sem predstavil primer zdravljenja svojega otroka, hkrati pa sem tudi drugim svetoval obisk pri g. Mladenu."

B. A. iz okolice Ljubljane: "Naš otrok je imel od prvega leta starosti težave z odvajanjem blata, odvajal ni tudi po pet dni. Trebušček je imel močno napet in seveda ga je hudo bolelo. Pestile so ga nočne more. Splošni zdravnik mu je predpisal svečke. Ker ni nič pomagalo, smo iskali pomoč na urgenci v ljubljanskem kliničnem centru. Dva dni so ga obdržali na preiskavah, ugotovili pa niso nič. Pomagal mu je samo klistir, ki ga je dobil v bolnišnici. Potem smo zvedeli za Mladena Golića. Tri dni smo morali dosledno upoštevati njegova navodila in že prvo noč je otrok prvikrat po dveh letih spal do jutra. Minile so tudi težave z odvajanjem blata in fantek je štiri mesece popolnoma zdrav."

M. R. iz Novega mesta: "Moje težave so se začele pri 15. letih, sredi prvega letnika srednje šole. Bala sem se šole, imela sem glavobole, bila sem živčna. Težko sem se pripravila k učenju. Doma sem znala, v šoli pa ne več. Razlog je bil strah. Po treh terapijah pri Mladenu Goliću pa je šlo močno na bolje. Strah je izginil. Spet se lahko zbrano učim in nisem več zaprta vase. Spremenila sem pogled na svet in način razmišljanja."

Metoda I.: "Imam osem let starega sina. Za bronhialno astmo je zbolel pri petih letih. Na pregledu pri alergologu so mu ugotovili tudi močno preobčutljivost na pršico v hišnem prahu. Astmo smo poleti (z zdravili) še nekako obvladovali, ob spremembi vremena (še posebno v septembru in oktobru) pa se je stanje iz leta v leto slabšalo. Zdravnica je povečevala odmerek zdravil, a včasih tudi vsa zdravila in mirovanje niso zalegli. Otrok je bil močno prizadet, saj se ni mogel prosto gibati. Napade je povzročal že telesni napor (tek, kolesarjenje...), zato ni mogel delati vsega, kar so delali njegovi prijatelji. Večkrat je potožil: "Ne morem teči tako kot drugi, ker mi v prsih začne takoj piskati." Lani mi je prijateljica povedala, da je njen sin premagal astmo s terapijo pri Mladenu Goliću. Sprva nisem verjela, da je to mogoče, toda z možem sva se vendarle odločila, da je vredno poskusiti. Mesec in pol pozneje smo opazili močno izboljšanje. Skoraj nismo mogli verjeti. Otrok je tudi zelo zrastel in se telesno okrepil. Od oktobra lani ni imel nobenega napada težkega dihanja več. Kar nenavadno sem se počutila, saj je bila nenehna skrb (ali ima s seboj sprejček, prvo pomoč) odveč. Obiskali smo zdravnico in ta je ugotovila nenavadno izboljšanje. Prepričana sem, da gre za to vsa zahvala g. Mladenu Goliću."

Andreja P.: "S tem pismom bi rada pomagala drugim bolnikom in jim skrajšala pot do zdravja. "Če bi na koga stavil, da ne bo nikoli doživel srčne kapi, potem bi na tvojega moža, " je rekel prijatelj potem, ko je mož že bil v bolnišnici prav zavoljo tega. Moj mož se je veliko ukvarjal s športom, živel zdravo, ni kadil, ni užival alkohola, mastne hrane in podobnega. In vendar ga je zadelo kot strela z jasnega... Po mesecu dni v bolnišnici naj bi bil dovolj zdrav in sposoben za delo. Toda ko se je vrnil domov, se je zame začelo grozljivo obdobje. Bil je živčen, depresiven in napadi strahu so bili čedalje pogostejši. Večkrat sem ga peljala na urgenco, toda zdravnik je vselej rekel, da je vse v redu. Vrstile so se neprespane noči za oba in nazadnje sem zaradi nenehnih skrbi zbolela še sama. Ves čas sem se posvečala le njemu, otroci niso bili več deležni tolikšne moje pozornosti. Pomoč sem iskala tudi pri zasebnih zdravnikih specialistih. Vsi pa so ugotavljali, da meni in možu ni nič in pobrali mastno plačilo. Toda spanja in duševnega miru za naju še vedno ni bilo. Treba je bilo živeti, delati in skrbeti za otroke. In ker danes kar mrgoli iscjeljiteljev vseh vrst, ni bilo težko najti nekaj naslovov, na katere sva potem hodila. Toda izboljšanja še vedno ni bilo. Mož je že tako obupal, da je mislil na samomor. Še naprej sva iskala rešitev in slišala za Mladena Golića. Poskusila sva tudi pri njem. Ne vem, kako in s čim, toda naredil je konec vsem mukam, ki preteklo leto res niso prizanašale možu. Tudi v mojo dušo je pogledal in jo očistil hudega, tako da sta se sreča in veselje spet vrnila v našo družino. Zato smo mu vsi neskončno hvaležni."

<<< Nazaj <<<
NEO-SERV.NET - NAJCENEJŠE SPLETNO GOSTOVANJE IN DOMENE V SLOVENIJI